28 oktoober 2008

Mõtlen siin, et poolteist kuud vaikselt tiksub täis Hispaania aega... Oktoobri lõpp. 
Täna on esimest korda külm. Hommikul sadas vihma ning kraadid langesid mitme pügala võrra...hetkel rekordiline 14 kraadi! Minu siinoleku jooksul on harva isegi õhtul alla 20ne...
Eks jõuab see "talv" kord ka siia... 
Täna arvutasin esimest korda mõttes, kaua aega kojuminekuni on :) väike koduigatsus. Eestis on kindlasti kaubamaja vaateaknad jõuluvanadega kaunistatud ning Tammsaare pargis on jõulutulukesed puudel... Mis oktoobri lõpus on muidugi häbitult vara...aga vähemalt annab see inimestele lootust, et jõulud on tulekul...on mida oodata! 
Kahju, kuid ma ei jõua jõuluballiks koju...meil on siin sümfi kontsert samal õhtul. Oleks tahtnud ballile minna...EMTA jõulupidu on selles mõttes väga emotsionaalne - alati tulevad kõik ju jõuluks koju ja seal kohtutakse üle pika aja... kahju! 
Olen siin puhanud päris hästi...mõtted on küll selged...kuid ikkagi on kogu aeg uni...
Kui aega on laialt käes, kipub see käest libisema sellegipoolest. Aeg-ajalt on keskendumisraskused harjutamisel...ei teagi miks... 

7 kommentaari:

Unknown ütles ...

pole meil jõuludest veel lõhnagi. hällõuviingi alles tulemata...:-P Tervitused Sulle sinna soojale maale!

Maarit ütles ...

Aitäh tervituste eest! :) Hällõuviin tuleb siingi...ma juba kardan seda... kui niigi iga reede on lin ööläbi inimestest pungil, siis mis too öö endast kujutab...eks näis..:)

Anonüümne ütles ...

Vaateaknad veel tühjad, pargid samuti. Paar nädalat tagasi silmasin maale sõites aga üht maja, mis juba kaunistatud oli.

Ja lund lubatakse alles jaanuariks.

Kas tõepoolest ballile ei jõua? Ma siin orgunnin Sinu pärast;) Ja murelikud noodid on ka sinu tekstis, ei see kodu siin kao kuhugi, majandussurutis ja puha. Kuid ilus sügis on olnud sellel aastal, päikest väga palju ja löga sadanud ei ole eriti. Aga Spaniasse tahaks tulla küll.

Saba kikki!

Maarit ütles ...

Hakka aga tulema, Sõbrake, hakka aga tulema...

Anonüümne ütles ...

Np entiendo nada....Ragan king tom

Maarit ütles ...

:D tu eres stupido....necesite aprender estonian...

yo tambien no entiendo muchas cosas en espańol...pero sin problema! yo tengo mucho tiempo para estudia! :D

Anonüümne ütles ...

mida ma otsin, aitah