14 veebruar 2007

Sõprusest


Head Sõbrapäeva kõigile!!!

Tore, et on üks päev aastas, kus saad tähelepanu ja kiindumust avaldada just oma kallitele sõpradele! Õnneks teevad paljud meist seda ka igapäevaelus...kuid juhuks kui viimastel aegadel ununenud siis...Kallid Sõbrad! Ma armastan teid kõiki!!!Tuttavaid ka!!!
Sõbrad ongi see, mis elu ilusaks teeb, perekonna ja armastuse kõrval. Kindlasti on kõikidel inimestel elus perioode, kus sõprus on vähem või rohkem oluline. Minu jaoks on sõprus seni üks olulisemaid asju, kuna perekond on ju ikka perekond, keda sa armastad alati ja kes sind armastavad - alati... ja armastus...eks see ole ikka rohkem one-way-street olnud....
Mul on 4 parimat sõpra (kõik neli ei saanud korraga kahjuks pildile:P)...kõlab uskumatuna eks? Aga nii see on! Ja ma armastan neid kõiki vägaväga!!!

Mis teeb parimatest parimad?
Orkutis liigub praegu mingi kettkiri, milles kõrvutatakse tõelist ja lihtsalt sõpra...Aga mis siis ikkagi neid eristab?
Tõeline sõber tunneb sind läbi ja lõhki ja sina tunned teda! Sa arvestad temaga ja tead ta tujusid.
Tõeline sõber teab, kui sul on mure ning oskab su tobedaid väljamõeldud kinnisideid ümber lükata! Tõelised sõbrad andestavad sulle su nõrkused...olgu see siis shokolaad shoppamine...kõva häälega piinlikus kohas naermine...! Tõeline sõber on valmis minema sinuga koos luurele päeval või öösel. Tõelised sõbrad sõidavad kilomeetrite taha, et kas või nädal aega koos veeta:) olgu see siis Brüssel või Verona või Helsingi! Sõbrad on üksteisele toeks rasketel aegadel! Nad viskavad üksteise üle nalja ja iroonitsevad hullupööra! See teeb tuju heaks! Parimad sõbrad tulevad sulle külla kell 12 öösel ja lahkuvad sealt ülehomme! Tõeliste sõpradega võid seigelda näiteks Brüsseli öistel tänavatel ning unustada ohutunde, reaalsus- ja ajataju ning avastada end geibaaris tantsimas...dance like no one`s watching...!!!
Parimate sõpradega koos veedetud hetked jäävad alatiseks meelde....koos tehtud lollide ilmetega pildid raamitakse ära ning lisatakse toa seinal asuvasse kollektsiooni: hullud!!!
Mida kõike veel...

Sõnu on tuhandeid...sääraseid lauseid võikski kirjutama jääda...
Põhiline aga on ju öeldud...
Sa lihtsalt armastad neid kogu südamest...täiiiegaaa noh!


Palju sõpru Teile! Ja palju hoolivust ja sõbralikkust!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kallliiis:) ma armastan sind ka. Nii vahva kirjutis tuli sul välja.. iga päev, iga kell, whenever you need me..olen sul olemas..muah! keskeurooplane;)

Maarit ütles ...

hahaaa....:) kalla:)

kui aint ülejäänud pildid Brittalt kätte saaks:)
Ole terve seal;)

Anonüümne ütles ...

Oh, armas Maarit, kuidas ma igatsen su uusi sissekandeid!

Maarit ütles ...

need on ju juba teel...:)