18 september 2007

"Sügisball" igas mõttes


Väljusin kinost kummaliste mõtetega... Väga ahistavalt mõjus! Kuid, mulle meeldis. Ikkagi väga hea film. Kohati vürtsitatud kummalist laadi huumoriga elust enesest, mis paneb sind mitte lihtsalt muigama, vaid üle terve kinosaali laginal naerma. A mis point on? Eks point olegi see, et inimesed tahavad igaüks omamoodi ju õnnelikud olla... ja igal ühel meist on omad kiiksud. Kes siis neid mis moel välja elab. Igaüks otsib elus midagi!
Hea kunstifilm, mis tekitab mõtteid enda, teiste inimeste, maailma ning eesti elu kohta! Kuid, mõneti kurb on mõelda, et Veneetsias saadud preemia tõi Eestile nii palju tähelepanu just sellepärast, kuidas me elame! Sest olgem ausad - nad seal Euroopas mõtlevadki ju, et Eesti ongi Lasnamäe...kurb!!!
Mõtteid tekitas see ka enda kohta...milline sa Maarit oled sügisballil 2007? ohh...eks ikka uue soengu ja fotoaparaadiga, keset muusikat! ja ootusärev! :D
Praegu kuulan Bachi soolosüite tšellole...see on ikka niiiiniii hea muusika! See on nagu tõeline muusika ja eluelliksiir!!!

Kommentaare ei ole: